Рівненська ФК «Верес» здобула перемогу над ФК «Малинськ»

31.03.2019 09:13   Джерело: «ВСЕ» Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

30 березня Рівненський «Верес» в хорошому настрої завершив заключний контрольний поєдинок у рамках підготовки до старту у весняній частині чемпіонату Другої ліги ПФЛ. У Володимирці стадіоні Янтар «червоно-чорні» переконливо здолали срібного призера аматорського чемпіонату області - «Малинськ».

Матч завершився з таким рахунком: «Верес» - «Малинськ» - 4:0 (1:0)

«Верес»: Бабійчук (Фіяло, 46) - Пінчук, Рафальський, Ховбоша (Чучман, 73), Прихна, Кучеров, Євдокимов (Бондаренко, 73), Шестаков (Дударенко, 81), Даудов (Сад, 42), Яременко, Маїк. Запасний: Федак.

Головний тренер: Олег Шандрук.

Голи: Яременко (28), Сад (52), Шестаков (55), Маїк (60).

Долю поєдинку гравці «Вереса» вирішили упродовж восьми хвилин на старті другого тайму, коли Валерій Сад, Михайло Шестаков і Олег Маїк довели рахунок до розгромного. Єдиною невтішною новиною стало ушкодження Марата Даудова, якого ще до перерви замінив Валерій Сад.

Нагадаємо, у попередньому контрольному матчі ушкодження отримав Владислав Семенчук. Також досі відновлюється після травми Борис Орловський.

Нагадаємо, перший після зимової перерви офіційний матч у чемпіонаті Групи «А» Другої ліги «Верес» проведе 6-го квітня вдома проти «Черкащини-Академії». Згідно з рішенням КДК ФФУ, цей поєдинок рівняни зобов'язані провести за порожніх трибун.

За матеріалами інформаційної служби НК «Верес» (Рівне).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «ВСЕ» Рівне