У Млинові шукають родичів покійних, над могилами яких вчинив наругу вандал

05.04.2019 14:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Нещодавно детективи Млинівського відділення поліції вивели на чисту воду мешканця райцентру, який промишляв кримінальним, а до того ще й гріховним «бізнесом»: із двох кладовищ у селищі викрадав огорожі з могил та інше металеве начиння.

До речі, на кладовищі в мікрорайоні Слобода вандал вчинив наругу над шістьма могилами, а на цвинтарі по вул. Олексія Кірися, або, як кажуть, у Млинові, на старих могилках – над двома.

null
 Фото з відкритих джерел

У ході розслідування цього злочину перед правоохоронцями несподівано виникла проблема: їм треба розшукати родичів покійних млинівчан, над могилами яких вчинив акт вандалізму мешканець селища.

Відтак працівники відділення поліції звертаються до громадян, аби завітали на місця вічного спочинку своїх рідних і, так би мовити, проревізували їх. У разі виявлення крадіжки – просять зателефонувати або завітати до відділення поліції.

null
Фото з відкритих джерел


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews