У Рівному відбудеться перегляд українського комедійного фільму «Герой мого часу»

05.04.2019 21:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У неділю, 7 квітня, о 14.30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) у рамках фестивалю «Нове українське кіно» відбудеться перегляд вітчизняного комедійного фільму «Герой мого часу» (2018). Це повнометражний дебют режисерки та сценаристки Тоні Ноябрьової, який на Одеському кінофестивалі отримав приз в номінації «Краща режисерська робота».

Кінострічка також стала переможцем конкурсного відбору Державного агентства з питань кіно та отримала фінансову підтримку на виробництво фільму.

Події фільму розповідають історію простої людини, яка живе в суперечливому світі. Герой переїздить до столиці в пошуках щастя та щоб знайти сенс життя. Він шукає роботу, намагається налагодити відносини, але кожен раз заходить у глухий кут. Прірва між соціальними класами перешкоджає коханню з дівчиною із заможної сім’ї. Поки вони не подолають цю грань між соціальними статусами – нічого у них не вийде. Ось така вона, столиця.

В ролях знімалися Євген Бушмакін, Олег Шевцов, Олександр Ярема, Соня Забуга, Наталка Якимчук, Василиса Фролова, Людмила Пахолюк та інші.

Організатор показу: Рівненська обласна бібліотека для молоді за сприяння Державного агентства з питань кіно» та кінодистрибуторської компанії «Артхауз Трафік»На перегляд фільму запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі.

Вхід безкоштовний при наявності квитка читача бібліотеки.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-74-86 (Валентина Володимирівна).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews