У Великих Загірцях на Дубенщині молодший брат позбавив життя старшого

У загиблого були переломані ребра, а на тілі виявили близько 30 забоїв

06.04.2019 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Про смерть 50-річного жителя села Великі Загірці за місцем проживання до поліції повідомив родич загиблого 32-річний місцевий житель.Про страшну  подію повідомило місцеве джерело: сайт Інформаційний портал м. Дубно.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що у будинку проживали двоє рідних братів: 50-ти та 44-х років. Під час попереднього спілкування з поліцейськими 44-річний чоловік запевняв, що не знає, з яких причин загинув брат.

Однак, як встановили правоохоронці, смерть чоловіка настала внаслідок набряку та компресії головного мозку, закритої черепно-мозкової травми з крововиливами під оболонку головного мозку. Також у загиблого були переломані ребра, а на тілі виявили близько 30 забоїв.

Тож як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, 44-річному жителю Великих Загірців нічого не залишалось, як зізнатись у скоєному.
Чоловік розповів поліцейським, що напередодні, близько 17 години вони з братом розпивали алкогольні напої.

Випили більш ніж достатньо, тож убивця брата навіть не може згадати, за що вони посварилися. Билися на подвір’ї. Молодший бив старшого, не пам’ятаючи себе від люті. Після завершення бійки обоє пішли до будинку та полягали спати.

 Коли ж уранці 44-річний чоловік прокинувся, то виявив свого брата у ліжку без ознак життя. Про це одразу сповістив свого родича, який і викликав поліцію.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, – повідомив тимчасового виконуючий обов’язки заступника начальника слідчого відділу Андрій Єрмолаєв. — Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого). Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відповідно до санкції статті 44-річному жителю села Великі Загірці загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews