Рівненський «Верес» програв «Черкащині-Академії»

07.04.2019 06:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

У стартовому матчі весняної частини сезону рівненський «Верес» вдома поступився «Черкащині-Академії» і завершив друге коло чемпіонату на шостій позиції. Через непотрапляння до топ-п'ятірки у третьому колі рівняни проведуть чотири домашніх поєдинки і п'ять виїзних.

Перший навесні офіційний поєдинок «Верес» був змушений провести перед порожніми трибунами стадіону «Колос». Причиною цьому став штраф КДК ФФУ за поведінку уболівальників під час домашнього матчу про «Чайки» восени минулого року. Тоді один з уболівальників вибіг на поле і застосував фізичну силу до бокового судді. Керівництво клубу таке рішення КДК не оскаржувало. Тому сьогодні десятки вболівальників «червоно-чорних» уболівали з-за паркану стадіону «Колос" у Млинові.

Вже на третій хвилині гри вони стали свідками того як Дмитро Пріхна перед власними воротами притримав за футболку Сторчоуса. Той впав, а арбітр призначив пенальті. На щастя удар Андрія Сторчоуса з позначки Максим Бабійчук впевнено парирував. 

Господарі миттєво відповіли класним ударом Олега Маїка зі штрафного. Цього разу вже Олексій Майборода зіграв на висоті, витягнувши м'яча з-під поперечини. 

На цьому, власне, небезпечні моменти у першому таймі гри вичерпалися. До перерви команди багато боролися і мало створювали.

Одразу після відпочинку «Верес» мав ще один чудовий шанс вийти вперед у рахунку. Після розіграшу «стандарту» Ярослав Рафальський на підступах до штрафного майданчику гостей класно впіймав м'яча на ногу - втім і з цим ударом Майборода впорався.

Команда Олега Шандрука володіла ініціативою і почала тиснути на ворота суперника. Але у цю ж мить - пропустила у власні. Одразу декілька поспіль позиційних помилок рівнян призвели до того, що ніким не прикритий Олександр Медведь зумів пробити з лінії штрафного майданчика. Максим Бабійчук виявився до цього неготовим і м'яч влетів у сітку - 0:1.

Далі гості зіграли від оборони, майстерно підставляючись під дрібні фоли рівнян, які почали поспішати. І зрештою, «Черкащина-Академія» зуміла зберегти вигідний для себе результат. «Верес» же завершив друге коло чемпіонату на шостій позиції. Через непотрапляння до топ-п'ятірки у третьому колі рівняни проведуть чотири домашніх поєдинки і п'ять виїзних. Календар третього кола буде опубліковано згодом.

За матеріалами Інформаційної служби НК «Верес» (Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне