Помста за невиплату зарплатні: на Рівненщині затримали п’яного псевдомінера

07.04.2019 17:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 6 квітня, до поліції по телефону надійшло повідомлення, що з Новоград-Волинського Житомирської області до Дубно, що на Рівненщині прямують два заміновані молоковози,  які  мають вибухнути в Дубно. Чоловік, яки дзвонив до поліції, представився колишнім сапером. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області. Зразу ж на вказане місце, де мали вибухнути молоковози, оперативно виїхали працівники вибухотехнічного відділу поліції.

null
Фото з мережі Інтернет

 «У цей час активно працювали й інші служби. Оперативники з’ясували, що насправді телефонний дзвінок був здійснений із Корецького району, а не із Хмельницької області, як повідомляв «мінер», аби збити з пантелику правоохоронців. Орієнтування для розшуку зловмисника і пошуку молоковозів отримали всі екіпажі патрульної поліції, які були скоординовані на загальнодержавну дорогу міжнародного значення», – повідомили з відділу комунікації поліції.

Інформація про замінування не підтвердилася. А через кілька годин «заявника» розшукали патрульні поліцейські на одній із АЗС. Псевдо-мінером виявився 53-річний житель села Крилів Корецького району. У такий спосіб він буцімто хотів помститися роботодавцю за те, що той не заплатив йому за два тижні роботи на молокозаводі. На момент повідомлення про замінуваннчя не був тверезим. Алкотестер показав 1,8 проміле, розповідають поліцейські.

Зловмисника затримали за ст.. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян). Така стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Крім того, поліцейські встановили, що затриманий вже чинив подібне й раніше. Місяць тому його вже притягували до адміністративної відповідальності за завідомо неправдивий виклик екстрених служб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews