У Рівному піймали на гарячому хлопця, який під музику обкрадав авто

10.04.2019 21:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Це трапилося сьогодні, 10 квітня, близько третьої ночі. Ймовірно власнику авто сон приснився відповідний чи просто інтуїція в нього добре працює: 23-річний рівнянин саме виглянув у вікно й побачив, що у його автівці хтось є.

Чоловік кинувся одразу до свого «Renault 19», припаркованого біля багатоповерхівки на вулиці Соборна, проте одночасно викликав поліцію. Патрульні поліцейські примчали на виклик вчасно. Тож молодик, який сидів в авто та під увімкнену музику копирсався в речах, допомогли затримати молодика. Коли зловмисник побачив, що його викрили, кинувся тікати, проте був затриманий екіпажем патрульних.

З’ясувалося, що 20-річний житель села Жорнів Дубенського району проник в легковик шляхом підбору ключа до багажника. У пошуках наживи він «проінспектував» увесь салон. Проте цього разу не встиг нічого вкрасти. Проте згодом він зізнався оперативникам, що в ніч на дев’яте квітня на вулиці Соборна в Рівному він обікрав дві автівки: акумулятор та набір ключів — із «ВАЗу»,  ящик горілки, 2000 гривень та банківські картки — із «Volkswagen Caddy».

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції також встановили, що 20-річний чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, за що більше двох років відбував покарання у місцях позбавлення волі. Звільнившись у грудні торік із колонії, так і не зумів залишити злочинне ремесло.

За фактом замаху на крадіжку слідчі проводять досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські перевіряють також жителя Дубенського району на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua/news


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews