На Костопільщині підприємства ростуть і ріст тримають

12.04.2019 18:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На третину більше продукції реалізували торік промислові підприємства Костопільського району, що на Рівненщині.

У 2019 році позитивна динаміка розвитку збереглася. Цьогоріч об'єми реалізованої промислової продукції зросли на 20 відсотків порівняно з відповідним періодом минулого року.

«Костопільщина була і є лідером соціально-економічного розвитку на Рівненщині, - відзначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, який відвідав підприємства району. -  Промисловість району – це 62 мільйони гривень надходжень до державного бюджету і 52 мільйони до місцевого. З впевненістю можна говорити, що розвиток промисловості – база економіки, адже від її росту залежить розвиток області в цілому».

null
Фото - прес-служба РОДА

Разом із головою Костопільської РДА Олександром Середою, заступник голови ОДА ознайомився з процесом виробництва на ТОВ «Свиспан Лімітед», ПрАТ «Костопільський завод скловиробів», ТОВ «Українські лісопильні»,  ПрАТ «Івано-Долинський спецкар‘єр». Посадовці поспілкувалися із керівництвом та працівниками трудових колективів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews