«Альо-о-о! Млинів на дроті!» – на Млинівщині обіцяють поліпшити радіозв’язок

під час реагування на надзвичайні ситуації

14.04.2019 13:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

На Рівненщині на сесії Млинівської районної ради внесені зміни до районної Програми створення місцевого та об’єктових фондів матеріально-технічних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на 2016-2020 роки.

Власне, у змінах до цієї програми йдеться про виділення 20 000 гривень із районного бюджету на придбання шести переносних та двох стаціонарних радіостанцій для поліпшення радіозв’язку під час реагування на надзвичайні ситуації, оскільки зв’язок так званого радянського зразка, яким досі користуються в підрозділі, застарілий і не відповідає вимогам сьогодення. До речі, радіус дії переносних радіостанцій – 1,5 кілометра, а дві стаціонарні радіостанції призначені для зв’язку з оперативним центром у Рівному в разі відключення мобільного зв’язку.

 На переносні радіостанції у млинівських рятівників особлива потреба під час зимової негоди, коли для оперативного супроводу  і контролю за  буксируванням автотранспорту, який потрапляє у снігові пастки, слід тримати постійний зв’язок з колегами та правоохоронцями.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews