Нову книгу Святослава Праска «Сотенний Лис» презентували на Рівненщині

14.04.2019 21:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На презентацію книги письменника з Костополя приїхав відомий український майстер слова та видавець Володимир Шовкошитний, який і привіз нову книгу Святослава Праска, видану в «Українському пріоритеті». Про це повідомляє Костопільська РДА.

Володимир Федорович Шовкошитний - доктор філософії, поет, письменник, громадський діяч, президент Міжнародної організації “Союз Чорнобиль”, Народний депутат України I скликання, співавтор всіх основних державних актів  України, серед них - Декларація про державний суверенітет України, Акт проголошення незалежності України та Конституція України, активний розбудовник Української держави, учасник подій на Майдані.

null
 Фото Північ-інфо

Костопільчанин Святослав Богданович Праск за професією вчитель, виховав не одне покоління учнів. І водночас він поет, прозаїк, лауреат літературних премій ім. Григорія Чубая та ім. Світочів, член Національної Спілки письменників, активний громадський діяч, борець за незалежність України, один із засновників РУХУ на Костопільщині, організатор районного Товариства «Просвіта», учасник  розбудови і утвердження УПЦ Київського патріархату на Костопільщині. Його багатолітня невтомна просвітницька діяльність відзначена найвищою нагородою Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім.  Т. Шевченка – медаллю «Будівничий України».

null
 Фото Північ-інфо

Під час презентації «Сотенного Лиса», видавець Володимир Шовкошитний провів огляд книг сучасних українських письменників, які видані останніми роками. Глядачі та поціновувачі слова спілкувались з авторами більше двох годин.

null
 Фото Північ-інфо

 Джерело: http://piwnich.info


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews