Як поліцейські Рівненщини в легкоатлетичному кросі змагалися

16.04.2019 22:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Сьогодні, 16 квітня, 21 команда поліцейських територіальних підрозділів поліції області, управління «КОРДу», роти поліції особливого призначення та управління поліції охорони змагалися у Рівному в особисто-командному заліку із легкоатлетичного кросу.

За результати забігу на 1000 метрів перше місце серед жінок посіла Ірина Свириденко із Дубровицького ВП,  друге дісталося Ользі Головіновій із Дубенського ВП, а третє – Олесі Сварицевич із Сарненського ВП. У чоловіків найкращий результат на цій дистанції показав Дмитро Луцик (Березнівське ВП), «срібло» здобув Роман Наумюк (РПОП), а «бронзу» – Дмитро Романович (Рівненський ВП).  

null
 Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області 

У змаганнях серед поліцейських на 3000 метрів трійка лідерів розподілилася наступним чином: перше місце — Юрій Боришкевич (РПОП), Ігор Герчук (Острозький ВП), Сергій Гусаров (КОРД).  

null
 Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області 

А от першість ГУНП в Рівненській області за результатами суми зайнятих особистих місць членами команди в індивідуальних заліках дісталася команді Дубровицького відділення поліції, на другій сходинці – Острозький відділ, а на третій – Дубенський ВП. Грамоти і медалі переможцям урочисто вручатимуть перед особовим складом керівники підрозділів за місцем несення служби. 

null
 Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області 

Джерело: відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews