Рівненські ліфтовики готові до впровадження нових технологій у галузі

19.04.2019 15:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Делегація рівненських ліфтовиків із ТЗОВ "АРМ-ЕКО" та ППФ "Технозапчастина" стали учасниками ХХІІ Всеукраїнської конференції працівників ліфтової галузі України.

На конференцію до Львова прибули чисельні делегації із різних регіонів України, а також представників ліфтового бізнесу із Білорусі, Туреччини.

Зокрема, про стабільну присутність ЗАО "Могильовліфтмаш" (Білорусь) на ліфтовому ринку України розповів представник підприємства, начальник відділу технічного контролю Михайло Фомичев.

Презентував нову для України продукцію компанії VITAL ASANSOR (Туреччина) представник компанії Бабалхан Толенгенов.

Відповів на запитання начальника ліфтового відділу "АРМ-ЕКО" Олександра Вітюка та запропонував нові можливості ліфтів "МІЦУЇ" та "МІЦУБІШІ" на ринку України менеджер з продажу обладання Василь Михалко.

Протягом двох днів (17-18 квітня) представники галузі не лише ознайомилися з новинками у ліфтовому виробництві та обслуговуванні, але й налагодили нові зв'язки та домовилися про взаємовигідну співпрацю.

Директор ТЗОВ "АРМ-ЕКО" Андрій Єдін впевнений, подібний формат зустрічей представників галузі є необхідним та корисним. Адже дає можливості поспілкуватися з конкурентами та колегами у дружній обстановці. Крім того, дозволяє наочно побачити новинки галузі, що застосовуються як у ліфтобудуванні, так і при обслуговуванні ліфтів.

Андрій ЄДІН нагадав, що "АРМ-ЕКО" прогресивне та сучасне підприємство, що впевнено застосовує новітні технології при виробництві ліфтів та їх обслуговуванні.

За матеріалами прес-служби ТЗОВ "АРМ-ЕКО".

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews