У Рівному оперативники затримали злодія, який поцупив інструменти з гаража

21.04.2019 12:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Вчора, 20 квітня працівники кримінальної поліції викрили жителя Рівного в момент намагання вивезти до пункту прийому сировини викрадений металобрухт.

Перед цим того ж дня близько восьмої ранку до поліції надійшло повідомлення про крадіжку електроінструментів та автозапчастин із його гаража на вулиці Кременецька. 

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області 

Вже за кілька годин на вулиці Відінська в одному із підвальних приміщень рівненські оперативники затримали двох чоловіків, які саме повернулися до «сховку», аби завантажити і відвезти на продаж вкрадений металобрухт та інструменти.

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області 

Один із них, 32-річний рівнянин, намагався втекти та чинив опір поліцейським. До нього застосували кайданки та доставили до медзакладу для проведення освідування, за результатами якого він перебував у стані наркотичного сп'яніння.

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області 

Під час огляду підвального приміщення, де зберігалися викрадені речі, поліцейські виявили електро- та автоінструменти, металобрухт, різні речі домашнього вжитку, які упізнав потерпілий. 

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Поліцейські проводять першочергові слідчі дії, зокрема встановлюють і причетність до злочину іншого рівнянина, який перебував разом із затриманим, та перевіряють їх  на причетність до інших аналогічних злочинів.

32-річний чоловік пояснює, що безробітній і вживає, крім алкоголю, ще й легкі наркотики, тому кошти на це має за рахунок викраденого майна.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews