Неподалік Рівного на патрульних напала п’яна компанія

23.04.2019 12:13   Джерело: «Типове Рівне»
Опубліковано : Вікторія Синиця

Інцидент трапився учора вранці неподалік від села Корнин Рівненського району. Екіпаж патрульної поліції саме оформляв ДТП, яка сталася з вини 19-річного п’яного водія, коли до них підійшла компанія з 15-ти нетверезих молодиків.

Агресивно налаштовані хлопці почали вчиняти конфлікт. Один із них підняв камінь та жбурнув його у заднє скло службового автомобіля Mitsubishi Outlander. В той час інший - розпилив в обличчя старшого лейтенанта поліції сльозогінний газ. Одразу після цього зловмисники втекли.

У 27-річного патрульного діагностували хімічний опік очей та обличчя. За цим фактом у поліції розпочали досудове розслідування. На пошуки зловмисників орієнтували правоохоронців із сусідніх районів.

Утім, менш як за добу, 21-річний житель Здолбунова, який розпилив балончик в обличчя патрульного, сам здався поліцейським. Він пояснив, що «перебрав» зі спиртним і не усвідомлював, що робить.  Тепер же про свій вчинок жалкує.

Між тим, нині поліцейські встановлюють особу іншого учасника події, який пошкодив службовий автомобіль.

За матеріалами «Типове Рівне».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Типове Рівне»