Автопарк швидкої допомоги Рівненської АЕС поповнився ще одним автомобілем

23.04.2019 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Днями автопарк швидкої допомоги Рівненської АЕС поповнився ще одним автомобілем екстреної медичної допомоги. Це «Ford Transit», який оснащений високотехнологічним медичним обладнанням, пише Північ-інфо.

За словами завідувачки відділенням реанімації та анестезіології Тетяни Луцик, неправильне переміщення хворого може погіршити стан і навіть зашкодити здоров’ю пацієнта.

null
 Фото - Північ-інфо
Фото з мережі Інтернет

Тому його перевезення у важкому стані на далекі дистанції повинно здійснюватись у спеціально обладнаних автомобілях і в супроводі досвідченої лікарської бригади. За умовами угоди спеціалісти реанімаційного відділення СМСЧ №3 матимуть право супроводжувати хворого під час його транспортування. Мова йде про пацієнтів з інфарктом міокарда, інсультом та інших тяжких станів.

Реанімобіль оснащено моніторинговим та реанімаційним обладнанням, яке дозволяє контролювати стан людини під час транспортування: кардіомонітором, дефібрилятором, апаратом штучної вентиляції легень, електрокардіографом, інфузоматом, глюкометром.

Крім специфічної апаратури в салоні машини знаходяться ноші різних видів, засоби для іммобілізації і набір лікарських препаратів, які можуть знадобитися пацієнту, повідомляє РАЕС.

 Джерело: сайт Північ-інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews