На Рівненщині розпочали слідство щодо пожежі у заповіднику

До поліції упродовж двох діб надійшло п'ять повідомлень щодо масових лісових пожеж на території Рокитнівського району, в тому числі і в Рівненському природному заповіднику.

Відомості за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно майнову шкоду у великому розмірі, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 270 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування слідчі Рокитнівського відділення поліції встановлюють усі обставини та осіб, які можуть бути причетними до вчиненого кримінального правопорушення.

Нагадаємо, що у зв’язку із пожежею на території Рівненського природного заповідника, у Рокитнівському районі створено оперативний штаб, до якого увійшли працівники поліції, служби з надзвичайних ситуацій, лісового господарства, прикордонники та представники органів місцевого самоврядування. 24 квітня близько 23 години пожежу ліквідовано.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області