У Рівному з 1 травня гарячу воду можуть відключити. За борги

ТОВ "Рівнетеплоенерго" дає боржникам останнє попередження і закликає негайно сплатити заборгованість

29.04.2019 20:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Монетизація субсидій, на жаль, борги за газо- та водопостачання  не зменшила. Рівненське підприємство "Рівнетеплоенерго" припинить рівняянам водопостачання вже з 1 травня, якщо боржники не погасять борги. 

Підприємство звертається до рівнян з відкритим листом, якого подаємо тут від першоджерела без змін.

Шановні рівняни! Змушені знову звернутися до вас, уже навіть не з проханням, а із закликом. Будь ласка, розрахуйтеся терміново за спожиті послуги із теплопостачання. Величезна накопичена заборгованість споживачів – понад 200 мільйонів гривень – у березні доповнилася несплаченими субсидіями.

Із отриманих 25 мільйонів гривень монетизованих субсидій, передбачених для розрахунків за тепло, від рівнян дійшли лише 12 мільйонів. А НАК «Нафтогаз», попри усі попередні заяви, напередодні надіслав нам нові контракти уже з вищою на 15% ціною на газ.

За таких умов подальше використання газу для централізованого підігріву води у місті створює загрозливу економічну ситуацію для нашого підприємства. Тому, без термінового погашення заборгованості з вашого боку, ми змушені будемо припинити гаряче водопостачання з 1 травня 2019 року. Щиро сподіваємося на вашу свідомість, на оперативність реагування і співпрацю. З повагою, ТОВ «Рівнетеплоенерго»

  

З повагою, та сподіваннями на співпрацю і розуміння,

Колектив ТОВ «Рівнетеплоенерго»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews