Нечувано: на Рівненщині перекрили дорогу патріотичній акції на Гурби

30.04.2019 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Жителі Кунина та Мізоча що на Здолбунівщині перекрили дорогу із вимогами ремонту дороги на Мізоч. Оголосили, що акція триватиме цілий день. Про це повідомив у соціальній мережі Фейсбук Олексій Козачок.

Учасники мережі написали обурливі коментарі, бо ті, котрі їхали на вшанування героїв Гурб не мають ніякого відношення до якості доріг.

null
 Фото Олексій Козачок - зі сторінки Фейсбук

 «Розумного вони нічого не зробили, особливо в цей день. Для правоохоронців є всі підстави притягнути організаторів до відповідальності і виявити головного натхненника цієї, на мою думку, підривної діяльності пов"язаної в першу чергу із святкування подій на Гурбах які відбулись75 років тому. (Микола Семенюк

«Думаю, що це якісь комуняки організували, бо цю акцію можна було провести в будь-який інший день. І перекрити всі дороги. Цілком їх підтримую, але не в цей день.. Руцкім міром попахує». (Андрій Кардаш)

«Це свідома підстава, як організаторів Гурб сьогодні так і самих себе. Отримають по повній, бо вже не одні отримували. Але я за дороги теж. Нехай поліція обстежує і всі небезпечні ділянки фіксує і закриває дороги до відновлення повного безпечного руху по ним. Але ні держава ні місцева влада ще не навчилися самих себе наказувати, тому накажуть інших. Людям треба пояснити і дорогу розблокувати». Микола Орлов 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews