Постраждалий у ДТП поблизу Грушвиці юнак потребує допомоги (Фото)

30.04.2019 23:13   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

У неділю, на Великдень, 28 квітня, поблизу Грушвиці Рівненського району у ДТП постраждали троє жителів Дубенського району. Один із них перебуває у комі.

ДТП трапилася ввечері. За повідомленням поліції, легкових «Опель» під час обгону не встиг повернутися у свою смугу, на зустрічній зіткнувся із вантажівкою. Пише https://rivnepost.rv.ua

Водій вантажівки, 68-річний серб, у ДТП не постраждав. А ось троє з легковика, жителі різних сіл Дубенського району, опинилися у лікарні. 18-річний водій отримав закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітки та забій легень. 16-річна пасажирка — закриту черепно-мозкову травму та забої тіла. Обох госпіталізували у травматологічне відділення.

Другий пасажир, 18-річний житель Молодава, має значно серйозніші травми. Хлопець отримав відкриту черепно-мозкову травму та гематому головного мозку. Його доставили до реанімаційного відділення Рівненської центральної міської лікарні. На сьогодні його стан вкрай тяжкий, хлопець – у комі. Лікарі зазначають, що його мозок поки набряклий, тож лиже за тиждень вдасться принаймні визначити, наскільки він зможе прийти до свідомості.

Рідні юнака просять допомогти врятувати його. Родина вже витратила усі заощадження, а лікування дороговартісне. Номер картки: 5168 7573 4719 3155 (Бондарчук Дмитро Валентинович).

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua  

null
Фото: https://rivnepost.rv.ua/

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua