15 кубів незаконної деревини вилучили поліцейські у жителів Рокитнівщини

06.05.2019 17:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

4-го травня звернувся за допомогою до поліції працівник місцевого держлісгоспу у Дубровицькому районі та вказав на виявлений поблизу села Будимля вантажний автомобіль із деревиною, походження якої викликає сумнів. 

Слідчо-оперативна група на місці події виявила автомобіль «КАМАЗ», завантажений 15 кубічними метрами деревини породи сосна. Будь-яких підтверджуючих документів на вантаж 56-річний водій та 34-річний власник транспортного засобу, жителі села Березове Рокитнівського району, не надали і від показань у подальшому відмовилися. 

null
 Фото ВК поліції Рівненської обл.

За фактом незаконного перевезення лісу слідчі Дубровицького відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Транспортний засіб із деревиною доставлені на територію відділення поліції. Вирішується питання про накладення на них арешту.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews