Як працюватимуть на Рівненщині в останній місяць весни мобільні соціальні офіси?

У травні мобільні соціальні офіси відвідають 33 сільських ради у всіх районах Рівненщини

08.05.2019 22:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Вже в середу, 8 травня, фахівці розпочнуть свою роботу в Маломидській сільраді Костопільського району. А вже 10 травня працюватимуть в Устянській сільській раді, що на Кореччині. 

Після чого, 14 травня, спеціалісти надаватимуть консультації для жителів Тараканівської сільради Дубенського району.  Цього ж дня соціальні офіси побувають в Річицькій та Перекальській сільрадах, що в Зарічненському районі. 

Мешканців відразу трьох сільських рад консультуватимуть наступного дня, 15 травня. Так, до «мобільних офісів» зможуть звернутися у Добрятинській, Підлозцівській та Торговицькій сільраді Млинівського району. 

За словами працівників департаменту соціального захисту населення ОДА, «мобільні соціальні офіси» працюють, аби допомагати людям, переважно жителям сільської місцевості, швидко й ефективно вирішити проблемні питання щодо отримання належних виплат і пільг, працевлаштування, пенсійних питань й отримати потрібні консультації фахівців. 

Графік мобільних соціальних офісів можна переглянути тут.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews