Рівненська ФК «Верес» зазнала поразки

13.05.2019 07:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Рівненська ФК «Верес» перервала свою п'ятиматчеву безпрограшну серію у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. Перемагаючи по ходу матчу з «Минаєм», рівняни поступилися - 1:2.

Суботній матч став четвертим поєдинком між «Вересом» та «Минаєм» у нинішньому сезоні. І якщо на Закарпатті восени  «біло-голубі» впевнено здолали рівнян - 2:0, то дві попередні гри у Млинові пройшли у значно більшій боротьбі. Дотепер «Минай» не міг перемогти «Верес» на його полі в основний час. Кубкове протистояння завершилося перемогою закарпатців у серії пенальті. А у грі першого кола чемпіонату перемогли вже  «червоно-чорні».

До звітного поєдинку «Верес» підійшов із п'ятьма поспіль матчами без поразок. А чергова перемога дозволила б рівнянам обійти суперника у турнірній таблиці.

Команда Олега Шандрука вдало увійшла у гру у забила першою. Ярослав Рафальський вдало вибрав позицію і замкнув передачу від кутового прапорця - 1:0!

На куражі рівняни мали забивати знову. Наприкінці тайму стійка воріт врятувала гостей від другого пропущеного м'яча. Пробивав у цьому епізоді Михайло Шестаков, який зараз перебуває у чудовій ігровій формі.

Господарі продовжували тиснути і нагнітати обстановку біля воріт Кулініча, але захопившись атаками, пропустили гол у роздягальню. Кутовий біля воріт «Миная» обернувся швидкою контратакою гостей. Найкращий бомбардир Групи  «А» у другій лізі Роберт Гегедош втік лівим флангом і з гострого кута зумів пробити повз Ігоря Фіяла - 1:1.

Другий гол господарі пропустили «з роздягальні». Щойно поновилася гра після перерви, як екс-гравець «Вереса» Вадим Страшкевич класною передачею вивів Роберта Гегедоша на побачення з Ігорем Фіялом і вперед у рахунку вийшли вже закарпатці.

Знову переламати хід поєдинку рівняни вже не зуміли. А гості наприкінці гри організували ще один вихід тет-а-тет із Ігорем Фіялом свого форварда. Цього разу на ударній позиції був Микуляр, свій шанс він втратив.

У підсумку «Верес» перервав свою п'ятиматчеву безпрограшну серію. За три матчі до фінішу чемпіонату відставання рівнян від першої у турнірній таблиці «Черкащини-Академії» складає вже сім очок.

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне