У Березнівському районі лісничому закинули гранату в кімнату, де спить мала дитина

13.05.2019 18:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У будинок лісничого Балашівського лісництва у Березнівському районі у Яцькевичах Юрія Гапона минулої ночі було кинуто гранату, яка розірвалася саме на тому місці, де зазвичай спить мала дитина.

Гранату у будинок невідомі кинули близько півночі. На щастя, дитини та її батьків не було вдома. В хаті була лише старенька мати Юрія Гапона.

- Ми були на весіллі у Рівному – одружував сина, свою п’яту дитину, - розповідає п.Гапон. – Мати живе у будинку поряд. Вона почула якийcь хлопок, але коли вийшла на подвір’я, нічого не побачила. Сусіди також почули вибух, проте коли виглянули, помітили світло у нас вдома і подумали, що ми вже є. А засвітилося світло, мабуть, від того, що осколок влучив у вмикач. Що сталося, ми зрозуміли, коли повернулися додому вже десь близько першої ночі. Зайшли до кімнати старшого сина, щоб вимкнути світло – а там дірка у підлозі від гранати, всі меблі, ліжко в осколках… У цій кімнаті мій син живе з невісткою та маленькою дитиною. Добре, що вони залишилися ще у Рівному після весілля.

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області

Юрій Гапон викликав поліцію. Сусіди не бачили винуватців, проте є сліди від транспорту та, попередньо, відома кількість зловмисників.

Лісничий розповідає, що це вже четвертий напад на працівників його лісгоспу і пов’язує це з крадіжками дубів, які здійснюють організовані банди і яким лісівники протистоять.

- У 2016 році побили Толіка Крука, потім обстріляли будинки ще двох моїх лісівників, а тепер кинули гранату РГД-5, як каже поліція, у мій будинок – пов’язую це тільки з професійною діяльністю, - зазначив п.Гапон.

Джерело – «Рівне вечірнє» додає, що Юрій Гапон є ще й депутатом Березнівської районної ради від Народної партії.

 Джерело: «Рівне вечірнє» https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews