Млинів: спринт у футболі – не останнє діло

13.05.2019 19:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Після перемоги в Новоград-Волинського над житомирським «Поліссям» рівненський «Верес» досить активно і, я б сказав, натхненно розпочав матч у Млинові проти ужгородського «Миная». Може, теплий травневий дощик додав спортивного азарту, але впродовж стартових хвилин рівняни створили кілька небезпечних моментів біля воріт закарпатців. У таких випадках гол, як кажуть, назрівав. І вже на шостій хвилині матчу вересівці відкрили рахунок: м’яч у сітку «Миная» відправив Рафальський.

Після забитого гола господарі не збавляли обертів – знову кілька разів накручували гостей у їх карному майданчику, однак рахунок збільшити не вдалося. За великим рахунком, наші земляки контролювали перебіг подій на полі.

У другій половині першого тайму гра дещо вирівнялася, однак особливих загострень футболісти не продукували. Коли ж до перерви залишалося хвилин шість, стрімкий прохід лівим флангом атаки звершив Роберт Гегедош і влучно пробив у лівий кут воріт господарів: голкіпер ФІяло був безсилим в цьому ігровому епізоді.

null
Фото автора

На перерву команди пішли з нічийним рахунком 1:1. На другий тайм ужгородці вийшли на кілька хвилини раніше за рівнян. Може,  в роздягальні виробили тактику на другу сорокап’ятихвилинку і поспішали реалізувати задумане? Зважаючи на те, що сталося відразу після свистка арбітра, можна таке припустити, бо стрілка годинника заледве завершувала перше хвилинне коло, як нашим землякам довелося вдруге діставати м’яч із сітки свої воріт: гол знову записав на свій бомбардирський  рахунок Роберт Гегедош. До речі, вдруге також забив  після  спринтерського забігу лівим флангом атаки: оборонці «Вереса» не змогли йому протидіяти.

Спроби рівнян відігратися не дали результат, хоча вони підтримували постійну напругу в карному майданчику закарпатців і біля нього. Але і гості не відсиджувалися в обороні: прагнучи закріпити успіх, при першій нагоді вилітали в атаку і вже було гаряче в оборонних редутах рівнян. Незадовго до фінального свистка вони мали шанс збільшити рахунок, але гравець гостей не зміг перекинути м’яч через Фіяла.

На останніх секундах гри «Верес» одержав право на штрафний удар біля лінії карного майданчика «Миная». Допомогти польовим гравцям прибіг навіть голкіпер Фіяло, але з останнього штурму нічого не вийшло.

Отже, 1:2 на користь закарпатців. Наступний матч «Верес» проведе в Млинові у середу 15 травня проти хмельницького «Поділля». Початок гри – о 18.00 год.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews