Сільський староста з Млинівщини прихистив другокласників

14.05.2019 20:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У Новоукраїнському ліцеї розпочали капітальний ремонт даху навчального закладу. Оскільки широкомасштабні ремонтні роботи охоплюють не тільки дах, а й  деякі інші будівельні конструкції, педагогам довелося «переселяти» п’ять навчальних класів.

Три класи  вдалося розмістити в приміщенні одинадцятирічки. Ну а наймолодших прихистили в адмінприміщенні Новоукраїнського старостинського округу: для першокласників обладнали навчальний клас у бібліотеці, а другокласників розмістили в кабінеті сільського старости Анатолія Фоміна.

null
Фото автора

Слід наголосити: Анатолій Володимирович не залишився без даху над головою – колеги люб’язно надають йому місце для роботи. Тим паче, в цю гарячу весняну пору староста не засиджується в приміщенні. І взагалі він не з тих, хто протирає штани в кабінеті…

До останнього дзвоника залишилося кілька днів, а до  першовересневого дзвоника будівельникам, ймовірно,  вдасться завершити ремонт і вже другокласники і третьокласники повернуться в стіни оновленої «альмаматер».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews