Ліки від байдужості презентують рівнянам

15.05.2019 21:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

До Всесвітнього дня пам’яті людей, які померли від СНІДу, що традиційно відзначається у третю неділю травня, активісти БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» презентують унікальні «Ліки від байдужості», діюча речовина яких: толерантність, розуміння та небайдужість.

Цього року Всесвітній день пам’яті присвячено посиленню боротьби за здоров’я та права пацієнтів, адже сьогодні при ранньому виявленні та відповідній терапії ВІЛ-позитивні люди можуть жити повноцінним життям!

null
 Фото - БО "Мережа 100 відсотків життя Рівне"

В рамках акції рівнянам пропонують долучитися до флешмобу #ЛікиВідБайдужості. Треба лише зробити фото з ліками, опублікувати в соцмережах та закликати тестуватись на ВІЛ. «Ліки від байдужості» можна отримати за адресою м. Рівне вулиця Вячеслава Чорновола, 74б з 10.00 до 18.00. Крім того в офісі організації можна швидко та конфіденційно пройти тест на ВІЛ.

- Не будь байдужим — протестуй себе та коханих! — головний меседж акції», — говорить Юрій Лазаревич голова правління БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

ЛікиВідБайдужості
#FightForLife 
#100LIFE

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews