Як у Рівному День Європи відзначатимуть

Костюмована хода, майстер-класи, спортивні змагання, майстер-клас із травоплетіння, веселі уроки іноземної мови, святковий боді-арт… І це ще не все…

15.05.2019 22:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Розпочнеться відзначення Дня Європи з ходи учасників шкільних євроклубів в національних костюмах від майдану Магдебурзького права до Майдану Незалежності о 14.00. Після чого місцеві колективи виступлять зі святковою програмою.

Рівняни та гості міста матимуть можливість відвідати майстер класи з виготовлення об’ємних паперових прикрас, травоплетіння, чоловічої стрижки від майстрів-барберів, бойового гопаку, та кулінарії від  мережі кав’ярень "Чорна королева".

null
Фото - прес-служба РОДА

Батьки з дітьми зможуть весело провести час на уроках гончарства, малювання та іноземної мови. А також розмалювати собі обличчя на святковому боді-арті, послухати цікаві розповіді про плавання для немовлят і відвідати розвиваючі заняття для дітей від Центрів розвитку дитини.

null
Фото - прес-служба РОДА

Усі бажаючі візьмуть участь у спортивних змаганнях та пізнавальних іграх, після чого на майдані Незалежності виступить  міжнародний інструктор та представник найпопулярніших у Європі й світі видів фітнесу.

null




 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews