На Рівненщині відбувся конкурс юних фотолюбителів

17.05.2019 17:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Обласний конкурс-змагання юних фотолюбителів «Мидіти України!» відбувся 15-16 травня.

Організатор конкурсу – комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

Такий конкурс-змагання проводиться в області щорічно. Діти з усіх районів беруть у ньому участь. Цьогоріч в ньому взяли участь 18 юних фотографів, які представляли творчі колективи з 9-ти позашкільних навчальних закладів області.

Попередньо кожен учасник подавав домашні роботи у кількох номінаціях: портрет, пейзаж та жанрове фото. Для оцінки конкурсних робіт були запрошені фотохудожники Олег Гордієнко та Олександр Яконюк.

Змагання проходили у три етапи: конкурс домашніх фотографій, теоретичний залік та бліц-конкурс, на якому діти робили фотозйомку вулицями міста. 

Відтак у загальнокомандному заліку І місце здобула команда Рівненського міського центру творчості учнівської молоді, ІІ місце посіла команда Дубенської міської станції юних техніків. ІІІ місце розділили фотолюбителі зі Здолбунівської районної станції юних техніків та Костопільського Центру технічної творчості  та комп’ютерних технологій.

Учасники, які зайняли призові місця у всіх етапах конкурсу, були нагороджені дипломами та призами комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді».

http://oblrada.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews