Рік французької мови урочисто закриють у Рівному

17.05.2019 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Урочисте закриття року французької мови в Україні, який тривав впродовж 2018 – 2019 н.р. відбудеться 20 травня на базі СпШ № 15.

Рік французької мови став платформою для передачі сучасної культури, освітніх стандартів, європейських цінностей, посилення французької мови в Україні та української мови в країнах франкофонії. Протягом Року француької мови відбулися також численні цікаві, змістовні заходи у закладах загальної середньої освіти Рівного.

У святі закриття Року французької мови візьмуть участь учні та учителі закладів загальної середньої освіти Рівного з французькою мовою навчання. Учасникам буде запропоновано виступи членів Шкільних Європейських клубів, а переможці міських конкурсів отримують нагороди.

На урочисте закриття Року французької мови запрошені представники міської влади, працівники управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради, КУ «Рівненський міський методичний кабінет», РОО «Французький альянс м. Рівне», науковці, методисти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, працівники Рівненської обласної наукової бібліотеки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews