У Рівному відбувся велепробіг

21.05.2019 06:13   Джерело: Рівненська обласна рада
Опубліковано : Вікторія Синиця

Цими вихідними у Рівному відбувся «Велодень 2019», який став вже традиційним. Цьогоріч на майдані Незалежності, де планувався старт велопробігу та основні заходи, зібралось близько 400 учасників.  

Організаторами його проведення виступили комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, міська громадська організація «Спілка велосипедистів Рівного» за підтримки Рівненського міськвиконкому та Відділення НОК України в Рівненській області.

null

Окрім масового велопробігу вулицями міста на учасників очікували ще й конкурси на окремих дистанціях серед дітей та дорослих. Усі спортивні складові були спрямовані на вміння фігурного володіння велосипедом, подолання етапів з елементами змагань з велотуризму.

Серед дітей перемогу здобули Іван Черкас та Віталій Філіпович. А беззаперечним лідером в обох естафетах серед дорослих став Михайло Куліш. На завершення заходу організатори вручили призи наймолодшому учаснику фестивалю Северину Машті та найстаршому - Валерію Буренку.

null

Нагадаємо, що Велодень – це щорічне свято, котре збирає сотні велосипедистів, об’єднує абсолютно усіх любителів велосипеда, незалежно від їх кваліфікації, стилю їзди та щоденного кілометражу. Головна ідея акції - створення цивілізованих умов для велосипедистів, велодоріжок та велопарковок у громадських місцях, звільнення вулиць великих міст України від шкідливих викидів та заторів завдяки руху на велосипедах.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненська обласна рада