Вчитель фізкультури з Дубна у 40 років став чемпіоном

21.05.2019 21:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Дубенчанин, вчитель фізкультури в Дубенському НВК «школа-гімназія» Юрій Логвинчук у 40 років став чемпіоном України з кікбоксингу за версією ВТКА. Причому - серед найсильніших спортсменів, посівши на змаганнях  І і ІІ місця.

 Юрій у спорті вже понад 20 років. Одружений, виховує двох дочок.

Як розповів Дубенському інформаційному порталу сам спортсмен, кікбоксингом я починав займатись в Дубні, потім у Рівному займався боксом, а при поверненні в рідне місто почав займатися змішаними єдиноборствами.

- ММА займався довгий час, а на цих змаганнях боровся у кікбоксингу. З чемпіонатом всіляко мені допомагав мій тренер, який і фінансово, і морально налаштовував мене на змагання. Завдячуючи наставнику, я став чемпіоном. Це найвищий мій результат у кікбоксингу, до того перемоги були не настільки визначними, – розповідає Юрій. – Виступав у змішаних боях і в 2012 році в Трускавці став чемпіоном Західної України з ММА. Це були професійні бої.

null
Юрій Логвинчук.  Фото - Інф. портал Дубно

На чемпіонаті України з кікбоксингу за версією ВТКА перемога далася Юрієві нелегко. Адже його суперники були набагато молодші.

– Фінальна сутичка в мене була зі спортсменом 2000 року народження. Поєдинок складався з трьох раундів: у першому я програв, другий – виграв, у третьому – програв. Саме на цьому чемпіонаті з кожним суперником змагались у 2 раундах, а в результаті нічиєї додавали екстрараунд, який і вирішив II місце. В іншому поєдинку я здобув перемогу.

Коли вчитель фізкультури повернувся додому чемпіоном, його вітали його вихованці-школярі.

– Я був дуже приємно вражений, бо думав, що діти не знають, а вони мене вже вітали. Школярів у таких видах, як бокс, кікбоксинг не готую, тренуюсь сам. Своїм прикладом прищеплюю  дітям інтерес до занять спортом та фізичною культурою.

Попереду в учителя-чемпіона підкорення нових вершин.  Юрій Логвинчук готується до участі в Кубку світу з кікбоксингу по версії ВТКА, що відбудеться наприкінці жовтня в Італії.

Джерело: http://03656.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews