Рівняни вшанували полеглих під Волновахою земляків

22.05.2019 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Матері та родичі загиблих з Рокитнівського та Радивилівського районів відвідали Донеччину, аби вшануватипам’ять загиблих під Волновахою.

Разом з ними поїхав очільник Рокитнівської РДА Микола Кушнір.

null

Нагадаємо, п’ять років тому 22 травня на місце тимчасової дислокації бригади, що знаходилась між селищами Ольгінка та Володимирівка, напали терористи. У результаті нерівного двобою були розстріляні 18 військовослужбовців 51-ї ОМБР. Двоє з них були Рокитнівщини – Віталій Маринич та Леонід Озеранчук, та Андрій Нечипорук з Радивилівщини.

«Пам'ять про події, які відбулися в травні 2014 року, ми повинні берегти, адже завдяки хлопцям, які полягли тут ми зберегли країну» – зазначив голова Рокитнівської РДА Микола Кушнір.

null

Пам'ять загиблих вшанували учасники жалобного мітингу.

Біля пам’ятного знаку зібрались рідні воїнів, представники обласної, районної, міської влади, бойові побратими, молодь та громадськість. Присутні вшанували пам'ять оборонців хвилиною мовчання та поклали до пам'ятного хреста квіти

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews