У чверть фіналі Кубку області ФК “Малинськ” удома прийме радивилівський “Сокіл” (ВІДЕО)

Жеребкування чергового етапу Кубку Рівненської області сезону 2019 пройшло в понеділок, 27 травня, у приміщенні обласної федерації

28.05.2019 13:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Його результати виявилися сприятливими для трьох головних фаворитів турніру, адже в 1/4 фіналу змагань ФК “Малинськ”, “Маяк” та ОДЕК між собою не зустрінуться.

Зокрема, ФК “Малинськ” у неділю, 30 червня, на власному полі прийме “Сокіл” (Радивилів-Крупець). Цікаво, що саме з цим суперником малинська команда зіграє у найближчу середу в матчі Чемпіонату Рівненської області.

Оржівський ОДЕК в 1/4 фіналу поїде до Садового, що дещо підвищує шанси місцевого клубу на підсумковий сприятливий для себе результат. У інших двох парах переможця спрогнозувати легше – “Маяк” у Сарнах поміряється силами з “Монолітом” із Вараша, а земляки останніх – “Ізотоп-РАЕС” – у місті атомників зустрінуться з “Темпом” із Борового. В обох випадках фактор домашнього поля та вищий класс повинні забезпечити командам-господарям путівку до півфіналу.

Усі матчі відбудуться у неділю, 30 червня, о 14:00.

Відео: http://www.fcmalynsk.club/?p=2351


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews