Жителі Гощанського району отримали безкоштовну правову допомогу

31.05.2019 06:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

Працівники Головного територіального управління юстиції у Рівненській області з робочим візитом відвідали Гощанський район.

Там, у Бугринській сільській раді, зокрема, працювала мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги. Також адресну безоплатну правову допомогу надавали в Управлінні соціального захисту населення Гощанської райдержадміністрації.

null

Консультували жителів Гощанського району заступник начальника ГТУЮ з питань державної реєстрації-начальник Управління державної реєстрації Неля Ковальова, головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Раїса Прокоп’юк, начальник відділу взаємодії з суб'єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Олена Медведюк та головний спеціаліст Гощанського бюро правової допомоги Вадим Гупалюк консультували.

Громадян цікавили питання прийняття спадщини особами, що проживали разом зі спадкодавцем, надання виписок з погосподарських книг, відмови від прийняття спадщини, а також оформлення пенсії по догляду за дитиною з інвалідністю.

Крім того, для державних реєстраторів виконавчих комітетів Бугринської та Бабинської сільських рад провели захід з підвищення кваліфікації з питань змін щодо порядку технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна, поділу земельних ділянок, що перебувають у спільній власності, взяття на облік безхазяйного нерухомого майна.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: