Вихованців реабілітаційного центру "Крок" у Рівному відвідали гвардійці

03.06.2019 22:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Гвардійці військової частини 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України завітали до Рівненського міського центру реабілітації дітей і дітей-інвалідів «Крок». Цей заклад відвідують дітки, які мають порушення опорно-рухового апарату.

Військові прийшли не з порожніми руками, а привезли з собою солодощі, фрукти та соки. Натомість діти влаштували для військовослужбовців справжній концерт, одягнулись у вишиванки.

null
 Фото - прес-служба в/ч 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України

 

null
 Фото - прес-служба в/ч 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України

Заступник командира частини майор Сергій Осташевський розповідає, що гвардійці їх частини відвідують подібні заклади Рівненщини почергово.

«Сьогодні ми були у цих діток, а перед тим їздили читати казки до сиротинця, де було зовсім маленькі дітлахи, – розповідає Сергій Осташевський. – Цього року встигли побувати і у селищі Гоща, там теж є дітки з інвалідністю. Вони завжди щирі та усміхнені, сповнені тепла та надії. Ми розуміємо, що вони, як ніхто, потребують любові та підтримки».

null
 Фото - прес-служба в/ч 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України

Загалом протягом поточного року гвардійці 2 Галицької бригади побували вже більш як 10 закладах, де діти проходять реабілітації, стаціонарні медичні заклади та сиротинцях. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews