«Антикорупційну карту ремонтів» презентували у Рівному

05.06.2019 09:13   Джерело: Рівненська Міська Рада
Автор : Вікторія Синиця

4 червня в місті Рівному у приміщенні інформаційно-освітнього простору InfoHub (вул. Словацького, 3А) команда «Антикорупційного штабу» провела презентацію свого онлайн-інструменту «Антикорупційна карта ремонтів».

Міська влада організовує заходи і кроки по прозорості бюджету, по звітності перед громадою і сьогоднішня подія — тому підтвердження. Рівне увійшло в перелік міст проекту «Антикорупційна карта ремонтів», а це свідчить про відкритість та прозорість міської влади. Нагадуємо, що в 2018 році Рівненська міська рада була другою в номінації прозорість міських бюджетів.

null

Презентацію відвідали секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, експерти, журналісти, юристи та громадські активісти.

«Відразу хочу зазначити, що сайт «Антикорупційна карта ремонтів» дуже зручний у використанні, і, на моє переконання, продукт цікавий і корисний. Ми зацікавлені у тому, щоб ваш продукт і подібні продукти працювали у Рівному. Якщо це буде можливо технічно, то на новому сайті Рівненської міської ради буде розміщено посилання для швидкого доступу до сервісу «Антикорупційна карта ремонтів». На моє особисте переконання і на переконання багатьох депутатів Рівнеради, чим більше громадяни будуть знати і розуміти куди витрачаються кошти, тим краще. Ви знаєте, що наше місто входить в трійку міст по бюджетним процедурам, щодо їх прозорості та адекватності. Цей процес нескінченний, завжди є що вдосконалювати, але те, що є готовність і бажання рухатися вперед це однозначно», - сказав секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук.

Експерти ГО «Антикорупційний штаб» створили інтерактивний інструмент, яким можна легко і просто контролювати мільйони гривень, які щороку виділяються місцевою владою на оновлення інфраструктури і модернізацію міста.

null

Детально ознайомитись з сайтом «Антикорупційна карта ремонтів» можна за посиланням: https://map.shtab.net/, також у мережі фейсбук fb.com/shtab.net та твітер: twitter.com/shtab_net. Сконтактувати з координаторами проекту можна за номером телефону 073-500-50-22, еmail: map.shtab.net@gmail.com.

За матеріалами http://www.city-adm.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненська Міська Рада