На Рівненщині під сучасні амбулаторії реконструюють старі приміщення

06.06.2019 19:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Тож сучасних медичних закладів у Рівненській області стає більше. Завдяки співпраці зі Світовим банком в області з’явиться 89 сучасних амбулаторій.

Так у двох селах, що на Гощанщині, зараз активно працюють будівельники. Ще в одному – невдовзі розпочнуться.

У селі Бабин повністю реконструюють старе приміщення. Наразі вже укріпили коробку будівлі та зводять внутрішні перегородки.

null
Фото прес-служба РОДА

А в Тучині перебудовують під сучасну амбулаторію перший поверх місцевої лікарні.

null
Фото - прес-служба РОДА

У селі Бугрин також невдовзі розпочнуться роботи із реконструкції.

«В рамках реалізації проекту Світового Банку на Рівненщині зараз активно працюємо над реконструкцією амбулаторій і фельдшерсько-акушерських пунктів.

До кінця 2020 року їх має бути 89», - розповідає заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

null
 Фото - прес-служба РОДА

У двох селах Корецького району -  Невірків і Велика Клецька - також реконструюють старі приміщення ФАПів, а невдовзі розпочнуться роботи ще й в Головниці.

null
 Фото - прес-служба РОДА

Відтак, в селі Невірків будівельники зробили прибудову до вже діючого фельдшерсько-акушерського пункту. Старий ФАП, який знаходиться в незадовільному стані, планують знести. У селі Велика Клецька працівники теж добудували стіни майбутнього медзакладу. Приміщення старої амбулаторії укріплять. Невдовзі для жителів села Головниця розпочнуть реконструкцію старої амбулаторії.

null
 Фото - прес-служба РОДА

 Джерело: Прес-служба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews