Адреси трьох виборчих дільниць змінили у Рівному

07.06.2019 11:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

5 червня 2019 року відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, на якому було внесено зміни до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, котрі існують на постійній основі.

Відповідно було перенесено місцезнаходження трьох виборчих дільниць у м. Рівне. 

Отож:

- місцезнаходження виборчої дільниці №5609, що була розміщена в приміщенні Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу (вул.Соборна, 10) перенесли до гуртожитку Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу (вул.Соборна, 5);

- місцезнаходження виборчої дільниці №560981, що була розміщена в приміщенні гуртожитку (вул.Фабрична, 4А) до школи №22 (просп.Князя Романа, 14А);

- місцезнаходження виборчої дільниці №560983, що була розміщена в приміщенні гуртожитку №9 (вул.Фабрична, 20) до навчального закладу «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» (просп.Генерала Безручка, 3).

Слід зазначити, що з межами та адресами виборчих дільниць можна ознайомитись на сайтах Центральної виборчої комісії та Рівненської міської ради.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне