Гройсман представив команду і розповів про пріоритети своєї політичної партії

07.06.2019 17:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Володимир Гройсман заявив, що прийняв рішення «не грати у збірній», бо витрачав дуже багато часу на те, щоби долати перешкоди, які віддаляли або не наближали швидко до тих змін, які хотіли відчувати люди.

Команда, яку він представив (перша 10-ка списку) – члени уряду, що проводять успішні реформи, і депутати, які є фахівцями у своїх сферах. Люди, які є в команді, є переважно молодими фахівцями, але людьми з досвідом, які вже проводять зміни в державі. Принцип формування команди: не політики, які можуть розповідати, як все погано і що має бути краще, а команда людей, які глибоко розуміють, в чому є проблеми держави і як їх можна швидко вирішувати.

Основа успіху: сильна і розвинена економіка, адже саме Уряд Гройсмана зупинив падіння економіки і забезпечив її стале зростання. Проте, Гройсман заявляє, що цього зростання недостатньо. Не всі рішення, які були правильними для країни, мали політичну підтримку.

Завдання, яке ставить перед собою «Українська стратегія Гройсмана» - забезпечити стабільність і зростання на рівні 5-7% ВВП. Таке зростання має конвертуватись у зміни якості життя українців.

Пріоритет для команди Гройсмана у парламенті: захист децентралізації і завершення реформи - Гройсман прийшов до виконавчої влади, щоб зруйнувати монополію центральної влади. І він це зробив.

«Реформа є успішною. Тому її треба захистити і завершити децентралізацію влади, щоб всі українці відчули позитивні зміни, які відчувають об’єднані громади, які отримали повноваження і ресурси для розвитку».

Гройсман заявляє, що його команда буде підтримувати середній клас. А середній клас – це вчитель, лікар, фермер, підприємець. Уряд Гройсмана підвищує зарплати вчителям, і його команда буде боротись за те, щоб зарплати вчителів зростали і надалі.

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews