У Рівному відбудеться презентація книги «Кривавими слідами» Ксенії Циганчук

10.06.2019 17:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У четвер, 13 червня о 13.30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться презентація книги Ксенії Циганчук «Кривавими слідами», яка вийшла у видавництві «Фоліо» 2019 року. Письменниця є володаркою спеціальної відзнаки «Золотий пістоль» за найкращий гостросюжетний детектив на «Коронації слова».

 Ксенія Циганчук представить читацькому загалу свій новий роман, який вийшов у серії «Поліцейський детектив». Книга заснована на реальних подіях з доданням авторської інтерпретації. Під час її написання проводилось чимало консультацій з поліцією.

Сюжетна лінія побудована на розслідуванні вбивства італійця слідчим Єгором Склярем та патрульною Властою Коваль. Вони виясняють, що справа не така проста, як може здатися на перший погляд. То хто ж злочинець? Як розгортаються події далі та як розв’язати цей заплутаний клубок дізнаються шанувальники детективу на презентації Ксенії Циганчук.

null

Джерело: прес-анонс Відділу маркетингу РОБМ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews