Рівненським юрисконсультам розповіли про захист прав споживачів

14.06.2019 11:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

У Рівненській юстиції відбувся семінар для юрисконсультів територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організацій, державних господарських об’єднань Рівненської області.

Під час семінару юрисконсультам розповіли про практики застосування законодавства про захист прав споживачів. Із лекцією на цю тему виступила заступник начальника відділу правового забезпечення Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Олеся Полюхович.

Також юристи більше дізнались про основні вимоги щодо оформлення документів про відведення земельної ділянки. Про це детально роз’яснив начальник юридичного відділу Управління земельних відносин виконавчого комітету Рівненської міської ради Михайло Українець. А провідний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Наталія Лушнікова-Кваша повідомила про нове в законодавстві.

Крім того, в рамках проєкту «Я МАЮ ПРАВО!» юрисконсультам нагадали про правила виїзду за кордон з дитиною, зокрема, спрощену процедуру тимчасового виїзду малюка з одним з батьків для відпочинку, навчання чи оздоровлення. Більше про це можна дізнатися з інфографіки.

null

 

null

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: