Рівненські поліцейські побували у «Країні мрій»

У рамках проведення загальнодержавних профілактичних заходів під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей «Безпечне літо» поліцейські 14 червня відвідали дітей у дитячому комплексі у селі Межиріч Острозького району.

null

Очільниця відділу ювенальної превенції обласної поліції Ірина Чорна розповіла юним відпочивальникам про безпечну поведінку під час канікул, на екскурсіях та у поїздках. Не хотіла відпускати поліцейську маленька Єва із Київщини. Дівчинка розпитувала про службу у поліції, бо із нетерпінням чекає повноліття, щоб поповнити лави правоохоронців.

null

Поліцейські, аби урізноманітнити дозвілля дітей, привезли із собою службових собак, які демонстрували свою вправність маленьким глядачам. 

А поліцейські роти особливого призначення дозволили дітлахам приміряти бронежилети, каски та поставити десятки запитань.  

Директор дитячого санаторно-оздоровчого комплексу Іван Дячук подякував правоохоронцям  за увагу до дітей та подаровані позитивні емоції.

null
null
null
null

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області