Уродженець Острога став чемпіоном світу з футболу

16.06.2019 08:13   Джерело: Район Острог
Опубліковано : Вікторія Синиця

У польському Лодзі завершився Чемпіонат світу з футболу U-20. У фінальному матчі збірна України під керівництвом Олександра Петракова здолала однолітків із Південної Кореї.

У складі української дружини з перших хвилин на поле вийшов уродженець Острога Олексій Хахльов-молодший, який бездоганно грав у захисті, боронячи шлях до воріт Андрія Луніна. Однак уже на 5-й хвилині корейці вийшли вперед - Лі Кан Ін переграв нашого голкіпера з пенальті. Проте синьо-жовті не здавалися й до перерви зрівняли рахунок  - Владислав Супряга вдало зіграв після рикошету. На початку другого тайму нападник українців оформив дубль, потужно пробивши в правий кут.

На 57 хв. Олексій Хахльов покинув поле, замість нього вийшов Максим Чех. За хвилину до завершення основного часу Георгій Цітаішвілі розігнав контратаку через лівий фланг і пробив із лінії штрафного під праву стійку. 3:1 - збірна України вперше в історії стає Чемпіоном світу.

У матчі за третє місце Еквадор в екстра-таймі дотиснув Італію (1:0), завоювавши «бронзу».

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог