Допоможімо разом зберегти життя молодій мамі з Острожчини

16.06.2019 14:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вже тривалий час бореться зі страшним недугом Аліна Пардус з Острожчини. У 2017 році хворобу вдалося здолати, однак тепер вона повернулася.

Метастази в легенях виявили у матері дворічного хлопчика в лютому 2019 р.

Аліна розпочала дороговартісний курс лікування препаратом Pembrolizumad (Кейтруда), який спонукає організм боротися з хворобою. Наразі позитивні зміни вже помітні, але треба набратися терпіння. Проте руки опускаються і терпне душа в молодої жінки через відсутність коштів.

«Учора я пройшла контрольне КТ. Сказати, що результат мене розчарував, це нічого не сказати. Після цього мої руки взагалі опустились... КТ показало, що дуже незначні позитивні зміни відбулися. Хоча вчора я їх взагалі не помітила. Сьогодні ж, коли вирішила перечитати результат, то й справді – малесеньке зменшення метастаз таки є…», – написала Аліна в соціальній мережі «Facebook».

Як розповідає жінка, лікарі радять продовжити курс прийому Кейтруди, але якою буде його тривалість і скільки на це піде коштів, передбачити важко.

null
Фото з мережі Інтернет

Наступний курс лікування призначений на вівторок, 18 червня, а оплатити його потрібно було ще в п’ятницю напередодні.

Аліна та її сім’я дуже потребують фінансової підтримки. Тому й просять людей небайдужих до чужого горя збільшити шанс на життя!

Реквізити для допомоги: 4149 4991 2107 5822 Пардус Аліна

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews