У Рівному відновлено рух «нічного» тролейбуса

20.06.2019 07:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР повідомляє, що в ніч з 19 на 20 червня 2019 року було відновлено рух «Нічного» тролейбуса за маршрутом №3 «Мототрек - Залізничний вокзал».

Для забезпечення безперебійного перевезення пасажирів в основний час (денний та вечірній) по тролейбусних маршрутах міста необхідно постійно підтримувати контактно-кабельну мережу міста в технічно справному стані. Для цього потрібно проводити планові технічні обслуговування і ремонти мережі та обладнання тягових підстанцій згідно розроблених графіків з урахуванням стандарту, а також виконувати аварійно-відновлювальні роботи.

Дані роботи необхідно проводити лише в нічний час. Так як для цього необхідно знеструмити контактну мережу. В денний час проводити ці роботи не можливо, так як це приведе до зупинки руху всіх тролейбусів.

Тому, КП «Рівнеелектроавторанс» РМР завчасно приносить свої вибачення мешканцям та гостям міста за можливі тимчасові зупинки руху «нічного тролейбуса», які зумовленні необхідністю проведення запланованих та аварійно-відновлювальних робіт на об'єктах контактно-кабельної мережі та тягових підстанцій.

Про можливі зупинки руху «нічного тролейбуса» обіцяють додатково інформувати мешканців та гостей міста.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне