У Клеванській ОТГ відбудеться семінар з питань підвищення енергоефективності

Для представників інших об'єднаних територіальних громад

20.06.2019 16:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Семінар з питань підвищення енергоефективності об’єднаних територіальних громад відбудеться 25 червня в смт Клевань.

Регіональне представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні (FES-Ukraine), ГО «Енергійна Країна» та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України раді повідомити, що Програма сприяння підвищення енергоефективності об’єднаних територіальних громад України подовжується у 2019 р.

 Заплановані п’ять семінарів, що відбудуться для осіб, які є задіяні у прийняття, впровадження та промоції рішень з питань енергоефективності у об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) країни. 

Проект передбачатиме активне залучення представників ОТГ до програми. Громади будуть попередньо готуватись до семінарів – аналізувати впроваджені проекти, формувати перелік проблемних питань та перспективних рішень. В ході семінару відбудеться практикум з енергетичної та економічної оцінки заходів енергоефективності (ЕЕ) та впровадження відновлювальних джерел енергії (ВДЕ). Запланований й огляд технічних особливостей проектів у сфері ЕЕ та ВДЕ: утеплення пінопластом та мінеральними ватами окремих частин та всієї будівлі, енергетичні аудити, заміна вікон, твердопаливні котли, пелети (у тому числі з соломи), енергетичні культури, СЕС, ВЕС, біогазові установки, зелений тариф, малі ГЕС, сонячні водонагрівачі, центральне теплопостачання, світлодіодні лампи, теплові насоси.

 Адреса проведення семінару: смт Клевань, готельно-ресторанний комплекс «Скольмо», вул. Б. Хмельницького, 1в, конференц-зал.

Початок семінару –  о 10:00. Участь у семінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Для реєстрації необхідно відправити лист з іменами, контактними даними та посадами учасників на адресу ek.ua@ukr.net таgromada.klevan@gmail.com до 24 червня.

 

Учасники семінару: керівники ОТГ/міських рад, начальники та спеціалісти профільних управлінь та відділів рад, керівники та інженери закладів, депутати місцевих, районних, обласних рад, представники громадянського суспільства. 

Організатори:

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні (FES-Ukraine)
Mariia Kovalmaria.koval@fes.kiev.ua, +38 044 234 00 38,

Громадська організація «Енергійна Країна»
Лилия Гричулевичek.ua@ukr.net+38 095 7315023


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews