Рівненському ветерану органів внутрішніх справ виповнилось 105 років

Крізь відкриті вікна квартири ветерана чутно дзвінкий сміх на фоні поставленого голосу полковника Федорова. Найстарший ветеран органів внутрішніх справ Мефодій Михайлович не зраджує традиціям — свій 105 день народження зустрічав у сорочці, краватці та з посмішкою.

До іменинника було не доступитись: рідні, близькі, колеги-правоохоронці вітали ювіляра. Подарунки, слова, а головне увага — ось що дарує натхнення Мефодію Михайловичу із радістю зустрічати кожен день.

Голова рівненської ветеранської організації МВС Ігор Поляков, якого уже вважають своїм у цій родині, побажав ветерану прожити стільки, щоб стати рекордсменом Книги рекордів Гіннеса. Пенсіонер, без роздумів запитав: «То скільки треба?»

Багато, Мефодію Михайловичу. Багато, довго і щасливо! Аби іще не один десяток років приходили до Вашого дому із подарунками та вітаннями.

До привітань іменнику приєдналося керівництво та увесь особовий склад Національної поліції в Рівненській області.

Щиро дякуємо за поради, підказки та енергію, яку Ви випромінюєте! Будьте здорові!

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області