Рівненські туристи промандрували рідним краєм пішки понад 100 км

30.06.2019 17:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

Тижневу мандрівку Поліссям здійснили Рівненські ткуристи. Пішки здолали маршрут у 100 кілометрів, стільки ж проїхали найдовшою в Європі вузькоколійкою сполученням Антонівка – Зарічне, відвідали у північних районах Рівненщини одинадцять озер.

Туристам вдалось, зокрема, як мовиться, на власні очі побачити і тілом відчути в цю спекотну пору неповторну принадність і красу озер: Біле, Луківське, Островацьке, Чорне, Воронки, Острівське, Велике, Середнє, Хоромне, Нобель і як бонус – Засвітське, воно ж Млин.

– Нам випала неповторна можливість доторкнутись до чогось особливого, величного, таємничого і в чомусь містичного. Тут завжди було і буде саме так. А ми лише гості, як і гості в цьому світі, який був до нас і буде після нас... Ми доторкнулись до цих озер, що назавжди залишать в нашій пам’яті спогад про велич і красу природи, її могутність і щедрість, - поділився своїми незабутніми враженнями учасник мандрівки Андрій Романюк.

 

null
Фото: Олеся Товста

 

null
Фото: Олеся Товста

 

null
Фото: Олеся Товста

Джерело: http://charivne.info


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews