Дожилися. У Рівному на невідкладний виклик прибув фельдшер під мухою

01.07.2019 14:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

У Рівному на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про те, що фельдшер швидкої медичної допомоги, який прибув на виклик на вулицю Гетьмана Полуботка, у службовому автомобілі перебуває у нетверезому стані.

На місце терміново прибули бійці І-ї роти патрульної поліції обласного центру.

Фельдшер погодився пройти тест у медзакладі. Алкотест показав 2,77 проміле алкоголю в його крові, що значно більше норми.  

Патрульні склали адмінпротокол за частиною 1 статті  179 Кримінального кодексу України  (перебування на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння).

Тим часом заступник головного лікаря Рівненської міської станції швидкої допомоги Олег Гикавчук повідомив, що через цей інцидент фельдшера Юрія Цуканова, ймовірно, звільнять з роботи.

Сам же він пояснює, що напередодні три доби був на риболовлі, а в день затримання алкогольних напоїв не вживав.

Між іншим, як з’ясувалося в ході слідства, Юрій Цуканов – це той самий водій, який 14 вересня 2018 року скоїв шляхово-транспортну пригоду в Рівному й утікав від патрульних. Нагадаємо, ті зупиняли "Вольво", бо водій порушив правила дорожнього руху. Коли поліцейські увімкнули проблискові маячки на службовому авто, водій легковика прискорив рух і, не впоравшись з керуванням, в’їхав у бетонний стовп на вулиці Відінській. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили, що у салоні автомобіля корпус і запал до гранати РГД-5. За зовнішніми ознаками 38-річний водій перебуваав у стані сильного сп’яніння. Згодом це підтвердили і дані алкотестера.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews