Млинівські футболісти у чемпіонаті Рівненщини з футболу серед ветеранів перемогли своїх гостей

01.07.2019 21:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Млинівська команда  «Автоплюс» у чемпіонаті Рівненщини з футболу серед ветеранів минулої суботи на своєму полі приймала ФК «Ф-2», основу якої складають колишні гравці оржівського «Одека» - багаторічного лідера футболу нашого краю. До цього в чотирьох матчах  наші земляки здобули чотири перемоги: взяли гору над суперниками з Вараша, Рокитного,Березного, Здолбунова, забивши у їх ворота 11 голів, натомість у свої пропустили лише один. Узагалі складається враження, що ветерани футболу з Млинова виходять на поле лише для перемог.

Не стала винятком і гра з оржівцями.  Під завісу першої тридцятип’ятихвилинки Володимир Гапон влучним ударом завершив атаку господарів. У другому таймі гості додали ігрових обертів, але після видовищної комбінації млинів чани вдруге вразили ціль: гол в активі Василя Сачка. Однак невдовзі оржівці повернули інтригу, забивши м’яч у відповідь.

null
 Фото Віталія Тарасюка

Слід зазначити, що м’яч після ударів гостей двічі обціловував перекладину воріт команди з берегів Ікви. І все-таки того дня футбольна фортуна була на боці «автоплюсівців»: гольову крапку у матчіпісля асисту Сергія Піддубного поставив Ігор Махнюк.

Своєрідним сюрпризом для місцевих уболівальників стало якісне суддівство Наталії Мамчук. Після матчу на глядачів чекав ще один сюрприз: вони стали свідками  зустрічі колишніх гравців вищої ліги українського футболу, екс-тренерів команд  Прем’єр-ліги Василя Сачка і Юрія Вірта.

null
 Фото Віталія Тарасюка

У першу суботу липня «Автоплюс» в обласному центрі зустрінеться зі своїм головним конкурентом – рівненською «Славією. Буде цікаво...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews